học tiếng hàn quốc trực tuyến

TiengHanOnline.Com

Home Ngoại Ngữ Học Tiếng Anh Bài tập về Đại từ

Bài tập về Đại từ

Làm bài tập về Đại từ trong tiếng anh

Choose a,b,c,d that best completes the sentence

 1. What are ____ doing? - ____ am doing ____ homework.

a. you/ I/ my

b. your/ Myself/ I

c. yourself/ I/ mine

d. yours/ Mine/ me

2. ___ ideas are different from ____, but I am sure _____ are still good friends.

a. You/ my/ our

b. Yours/ I/ us

c. Your/ mine/ we

d. Yourself/ my/ we

3. I can not lend you ____ laptop. I need it ___.

a. my/ myself

b. mine/ me

c. myself/ me

d. me/ my

4. Although we are best friends, my ideas are different from ___.

a. he

b. his

c. him

d. himself

5. She is not as clever as ____ expect.

a. we

b. our

c. ours

d. us

6. The girl looked at ____ in the mirror and smiled.

a. she

b. herself

b. hers

d. she’s

7. Sometimes ____ feel envious of what ____ have.

a. we/ they

b. we/ them

c. our/ their

d. us/ they

8. Your new dress looks the same as ____.

a. I

b. my

c. mine

d. myself

9. – Who helped ____ with the work? – They did it ____.

a. their/ they

b. they/ them

c. they/ theirs

d. them/ themselves

10. The dog often waves ___ tail whenever Bob comes home.

a. it

b. it’s

c. itself

d. its

11. I am as tall as ____ is.

a. he

b. him

c. his

d. himself

12. Everyone has ___ own responsibility.

a. my

b. your

c. his

d. its

13. Those children show ____ special interest in painting.

a. its

b. their

c. his

d. our

14. AIDS is dangerous. ___ has not been able to be cured up to the present time.

a. they

b. it

c. themselves

d. its

15. Several animals are in danger of extinction. We should find ways to protect ____

a. us

b. them

c. ourselves

d. themselves

16. I think your son is old enough to go to school by ____.

a. he

b. his

c. him

d. himself

17. He bought that car 5 years ago but ____ still looks new.

a. it

b. itselft

c. he

d. himself

18. Mary is independent. She likes doing things on ____ own.

a. she

b. her

c. herself

d. hers

19. My house is smaller than ____.

a. Peter

b. he

c. him

d. Peter’s

20. Each nation has ___ own language.

a. it

b. itself

c. its

d. it’s

21. Johnny’s got the apartment to ____ next week.

a. his

b. he

c. him

d. himself

22. Mary can teach ___ to use a computer.

a. herself

b. she

c. hers

d. she’s

23. The English understand each other, but I do not understand ____

a. they

b. he

c. them

d. him

24. Each of ____ will have to be on duty one day a month.

a. we

b. us

c. our

d. ourselves

25. Mumps is usually caught by children. _____ causes a mild fever and painful swelling of the glands of the glands in the neck.

a. It

b. They

c. He

d. She

26. My name is John. What is ____?

a. yourselves

b. your

c. yours

d. yourself

27. On the night of 14 April 1912, during ___ first voyage, the Titanic hit an iceberg and sank two hours and forty minutes later.

a. his

b. her

c. their

d. our

28. My grandmother left Jane and ___ on her farm.

a. I

b. mine

c. my

d. me

29. His knowledge of foreign languages is wide. ____ helps him a lot in his work.

a. You

b. They

c. It

d. He

30. Peter earns more money than ____ do.

a. I

b. me

c. myself

d. mine

31. Nobody in the neighborhood, not even ____, expected that a riot would be break out.

a. he

b. him

c. his

d. he’s

32. The only students in the classroom this morning were John and ___.

a. I

b. me

c. my

d. mine

33. I don’t want anybody but ___ to work on this project.

a. she

b. her

c. hers

d. she’s

34. I really don’t appreciate ____ walking late into class every morning.

a. you

b. your

c. yours

d. yourself

35. The principal make Tom and ____ repair the damage to the auditorium wall.

a. I

b. my

c. me

d. mine

36. Josie, Mary, and ____ rode their bikes all the way to New Hampshire.

a. he

b. him

c. his

d. he’s

37. Who else could have taken it other than ____?

a. he

b. him

c. his

d. he’s

38. Most teenagers long for the day when ____ will get their driving license and the freedom that comes with ____.

a. they/ them

b. it/ them

c. it/ they

d. they/ it

39. Where can we meet? – _____ up to you.

a. It’s

b. It

c. Its

d. Itself

40. I will try ____ best to help ____.

a. mine/ your

b. my/ you

c. me/ yours

d. I/ you

41. My wife has become crippled by arthritis. She is embarrassed to ask the doctor about ____.

a. them

b. it

c. her

d. his

42. Education gets everywhere these days, doesn’t ____?

a. they

b. them

c. its

d. it

43. There are some bottles of wine on the shelf. ____ for the party tomorrow.

a. He is

b. You are

c. They are

d. It is

44. We are not sure who is driving, but it might be ____.

a. she

b. her

c. hers

d. herself

45. They collected the evidence all by ____.

a. they

b. their

c. theirs

d. themselves

46. There were marks on the snow but ____ unrecognizable.

a. it was

b. they are

c. it is

d. they are

47. I am not good at mathematics. ____ difficult.

a. I am

b. It is

c. They are

d. He is

48. – Did you consider taking part in volunteer programs? – Yes, I have thought about ____.

a. it

b. you

c. them

d. myself

49. Let’s go to her party. ____ is rude to turn down ____ invitation.

a. She/ mine

b. He/ its

c. It/ her

d. She/ my

50. One of the local people told her daughter to write ___ a letter to thank for ____ help.

a. ourselves/ we

b. we/ ours

c. our/ us

d. us/ our




KEYS


1A

2C

3A

4B

5A

6B

7A

8C

9D

10D

11A

12C

13B

14B

15B

16D

17A

18B

19D

20C

21D

22A

23C

24B

25A

26C

27B

28D

29C

30A

31A

32A

33B

34B

35C

36A

37A

38D

39A

40B

41B

42D

43C

44A

45D

46B

47B

48A

49C

50D




 

Add comment

Security code
Refresh

You are here: Home Ngoại Ngữ Học Tiếng Anh Bài tập về Đại từ

Liên Hệ

© 2010 TiengHanOnline.Com. All rights reserved . Thông Tin Liên Hệ

® Ghi rõ nguồn "TiengHanOnline.Com" khi phát hành lại thông tin từ website này.